Dodana: 8 kwiecień 2020 11:41

Zmodyfikowana: 5 listopad 2020 10:10

#PodlaskieKupujeLokalnie. Polecamy chleby, drożdżówki, jagodzianki i nie tylko z piekarni tradycyjnej!

Produkty wypiekane wyłącznie metodą tradycyjną na bazie mąk orkiszowych oraz na własnym, naturalnym zakwasie – to oferta piekarni „Tomcio Paluch” w Białymstoku. W ramach akcji wspierającej lokalne przedsiębiorstwa zachęcamy do zakupu ich produktu.

Przekrojony chleb na desce. W tle talerze z jedzeniem.

Białostocka manufaktura „Tomcio Paluch” została stworzona, żeby przypomnieć każdemu smak dzieciństwa. Piekarnia proponuje klientom szeroką gamę produktów. W ofercie nie zabraknie chlebów, drożdżówek z owocowym nadzieniem, pączków, jagodzianek, rogali świętomarcińskich, chałek, ślimaczków z cynamonem. Każde z tych wypieków jest zrobione metodą tradycyjną z wykorzystaniem mąki orkiszowej. Niezapomniany smak pieczywa sprawia, że piekarnia nie przestaje zaskakiwać swoimi propozycjami.

*** 

Tomcio Paluch Piekarnia Tradycyjna

ul. Bitwy Białostockiej 2

15-001 Białystok

Facebook:  Link do strony

Jeśli jesteś rolnikiem, producentem, sprzedawcą z województwa podlaskiego i chcesz, by Twoje produkty trafiły do szerokiego grona klientów? Zgłoś się do nas!

Podlaskie Centrum Produktu Lokalnego – Link do strony

Produkty Podlaskie - link do strony

Źródło/Fot.:  Tomcio Paluch Piekarnia Tradycyjna

oprac. Cezary Rutkowski

Logo serwisu Twitter Logo serwisu Facebook