#PodlaskieKupujeLokalnie. Polecamy chleby, drożdżówki, jagodzianki i nie tylko z piekarni tradycyjnej!
Produkty wypiekane wyłącznie metodą tradycyjną na bazie mąk orkiszowych oraz na własnym, naturalnym zakwasie – to oferta piekarni „Tomcio Paluch” w Białymstoku. W ramach akcji wspierającej lokalne przedsiębiorstwa zachęcamy do zakupu ich produktu.
Białostocka manufaktura „Tomcio Paluch” została stworzona, żeby przypomnieć każdemu smak dzieciństwa. Piekarnia proponuje klientom szeroką gamę produktów. W ofercie nie zabraknie chlebów, drożdżówek z owocowym nadzieniem, pączków, jagodzianek, rogali świętomarcińskich, chałek, ślimaczków z cynamonem. Każde z tych wypieków jest zrobione metodą tradycyjną z wykorzystaniem mąki orkiszowej. Niezapomniany smak pieczywa sprawia, że piekarnia nie przestaje zaskakiwać swoimi propozycjami.
***
Tomcio Paluch Piekarnia Tradycyjna
ul. Bitwy Białostockiej 2
15-001 Białystok
Facebook: Link do strony
Jeśli jesteś rolnikiem, producentem, sprzedawcą z województwa podlaskiego i chcesz, by Twoje produkty trafiły do szerokiego grona klientów? Zgłoś się do nas!
Podlaskie Centrum Produktu Lokalnego – Link do strony
Produkty Podlaskie - link do strony
Źródło/Fot.: Tomcio Paluch Piekarnia Tradycyjna
oprac. Cezary Rutkowski