Nowa edycja warsztatów „Kuchnia+ w drodze”. Tym razem też i w Białymstoku
Po sukcesie zeszłorocznego cyklu warsztatów kulinarnych kanału Kuchnia+ pod nazwą „Kuchnia+ w drodze” rusza kolejna edycja tego projektu. Tym razem na wspólne gotowanie z mieszkańcami Białegostoku, Gdańska, Łodzi, Poznania, Warszawy i Zielonej Góry zapraszają popularni prowadzący Kuchni+: Daria Ładocha, Marieta Marecka, Marta Dymek, Tomasz Deker i David Gaboriaud. Start już 4 listopada w Warszawie, a 9 listopada i 13 stycznia w Białymstoku.
![Ilustracja do artykułu preview_Kychnia__w_drodze_logo.jpg](/resource/image/2/300/135025/1259228/828x0.jpg)
Prawdy i mity na temat zdrowego żywienia, garść inspiracji na codzienne obiady i przepisy na perfekcyjny deser – wszystko to i wiele więcej poznają na warsztatach kulinarnych „Kuchnia+ w drodze” mieszkańcy Białegostoku, Gdańska, Łodzi, Poznania, Warszawy i Zielonej Góry.
Uczestnicy tegorocznej edycji warsztatów będą mieli okazję rozwinąć kulinarne umiejętności pod okiem mistrza cukiernictwa, cenionych kucharzy oraz blogerów znanych z anteny Kuchni+. Warsztaty poprowadzą Daria Ładocha – autorka bloga o gotowaniu dla dzieci „Mamałyga”, prowadząca program „Ugotuj mi mamo!”, Marieta Marecka – blogerka i autorka książek kulinarnych znana widzom Kuchni+ z serii „ABC GOTOWANIA” oraz swojego nowego programu „365 obiadów Mariety Mareckiej”, Tomasz Deker – mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier, gospodarz „Deserów Dekera", David Gaboriaud, kochający dobrą kuchnię Francuz, prowadzący serię „David w Europie” oraz Marta Dymek, autorka bloga „Jadłonomia” oraz gospodyni „Zielonej rewolucji Marty Dymek”.
opr.mk