Konkursy ofert
-
Tradycyjna sztuka fermentacji i utrwalanie żywności zapobiegające marnotrawstwu oferta złożona z pominięciem otwartego konkursu ofert
2022-09-16 11:28:29Fundacja Allelon złożyła w czwartek, 15 września ofertę na realizację zadania publicznego pn. Tradycyjna sztuka fermentacji i utrwalanie żywności zapobiegające marnotrawstwu, z pominięciem otwartego konkursu ofert, działając na podstawie art. 19a ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie (Dz. U. z 2022 r. poz. 1327 z późn. zm.).
-
„Miód i inne produkty pszczele - zdrowe i naturalne” – rozstrzygnięcie oferty złożonej z pominięciem otwartego konkursu ofert
2022-08-26 14:10:54Zarząd Województwa Podlaskiego zdecydował o udzieleniu wsparcia na organizację zadania publicznego pn. „Miód i inne produkty pszczele - zdrowe i naturalne” organizowanego przez Podlaski Związek Pszczelarzy. Przeznaczył na ten cel 10 tys. zł.
-
Konkurs kulinarny pt. „Z babcinej kuchni - czyli moje smaki z dzieciństwa” - rozstrzygnięcie oferty złożonej z pominięciem otwartego konkursu ofert
2022-08-12 09:43:58Zarząd Województwa Podlaskiego zdecydował o udzieleniu wsparcia na organizację konkursu kulinarnego pt. „Z babcinej kuchni - czyli moje smaki z dzieciństwa”. Konkurs zorganizuje Koło Gospodyń Wiejskich „Rajanki” w Rajsku.
-
Miód i inne produkty pszczele - zdrowe i naturalne – oferta złożona z pominięciem otwartego konkursu ofert
2022-08-03 12:04:51W dniu 2 sierpnia 2022 r. Podlaski Związek Pszczelarski złożył ofertę na realizację zadania publicznego pn. Miód i inne produkty pszczele - zdrowe i naturalne, z pominięciem otwartego konkursu ofert, działając na podstawie art. 19a ustawy z dnia 24 kwietnia 2003 r. o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie (Dz. U. z 2022 r. poz. 1327 z późn. zm.).
-
Konkurs kulinarny - „Z babcinej kuchni - czyli moje smaki z dzieciństwa” - oferta złożona z pominięciem otwartego konkursu ofert
2022-07-26 11:57:53Koło Gospodyń Wiejskich „Rajanki” w Rajsku złożyło w piątek, 22 lipca ofertę z pominięciem otwartego konkursu ofert na realizację zadania publicznego pn. Konkurs kulinarny pt. „Z babcinej kuchni - czyli moje smaki z dzieciństwa”.
-
Dotacje na rozwój pszczelarstwa
2022-05-26 13:23:32Zarząd województwa na posiedzeniu 19 maja udzielił dotacji pięciu podmiotom na działalność wspomagającą rozwój gospodarczy, w tym na działania służące rozwojowi pszczelarstwa i dostępności produktów pszczelich na rynku. Dofinansowanie wyniosło ponad 31 tys. zł.
-
Dotacje z zakresu ekologii i ochrony zwierząt oraz ochrony dziedzictwa przyrodniczego
2022-05-25 14:08:24Zarząd Województwa Podlaskiego przeznaczył 45 tys. zł na wspieranie działań zmierzających do poprawy warunków istnienia rodzin pszczelich w ramach otwartego konkursu ofert na wykonanie w 2022 roku zadań publicznych należących do województwa podlaskiego w zakresie ekologii i ochrony zwierząt oraz ochrony dziedzictwa przyrodniczego.
-
„Warsztaty – miód dobry do wszystkiego” - rozstrzygniecie oferty złożonej z pominięciem otwartego konkursu ofert
2021-11-04 13:18:15Zarząd Województwa Podlaskiego zdecydował o udzieleniu wsparcia na organizację zadania publicznego pn. „Warsztaty - miód dobry do wszystkiego” organizowanego przez Koło Gospodyń Wiejskich w Siekierkach „Siekierszczanki”. Przeznaczył na ten cel 3,2 tys. zł.
-
Warsztaty – Miód dobry do wszystkiego - oferta złożona z pominięciem otwartego konkursu ofert
2021-10-14 15:18:05Koło Gospodyń Wiejskich w Siekierkach złożyło w środę (13.10) ofertę z pominięciem otwartego konkursu ofert pn. „Warsztaty – Miód dobry do wszystkiego”.
-
„Miejskie życie pszczół - poznaj zalety pasieki na terenach zurbanizowanych” - rozstrzygniecie oferty
2021-09-21 10:36:49Ma popularyzować pszczelarstwo w regionie poprzez edukację ekologiczną studentów i mieszkańców. Inicjatywa Podlaskiego Związku Pszczelarstwa i Wydziału Biologii UwB „Miejskie życie pszczół - poznaj zalety pasieki na terenach zurbanizowanych” w piątek (17.09) zyskała akceptację zarządu województwa i została wsparta kwotą 10 tys. zł.